Hatgyermekes családapa vagy Don Juan - Boldog születésnapot, Grandpierre Zoltán
top of page

Hatgyermekes családapa vagy Don Juan - Boldog születésnapot, Grandpierre Zoltán

Frissítve: 2021. szept. 28.


Szeptemberer 27-én ünnepli születésnapját Grandpierre Zoltán társulatunk egyik oszlopos tagja, férfiszínésze, díszletépítője, kávéfőzője, a társulat nőtagjainak szíve csücske (persze csakis a kávéja miatt).


Ha valaki még nem tudná, Zoltánnak hat gyermeke van. Most bizonyára sokakban felmerül a kérdés, vajon hány nőtől jött össze ennyi gyerek. Mielőtt kiszínezett pletykák látnának napvilágot, eláruljuk, egytől. Aki ellátogat valamelyik előadásunkra, az bizonyára belefut egy-egy Grandpierre-palántába, hiszen lelkesen segítenek a társulatnak, amiben csak tudnak. A család legifjabbjai hét évesek. Ők inkább potyázni járnak színházba, imádnak darabokat nézni. A jelenleg futó Noel Coward Vidám kísértet című vígjátékának mindenegyes előadását látták, és már az október 2-i előadásra is bejelentkeztek. Idéznek a szövegekből, és még arra is rájöttek, hogy melyik karakter játssza a történetben a főgonosz szerepét.

No, de térjünk vissza eredeti témánkhoz. Szóval Zoltán hatgyerekes családapa és körülményeihez képest hűséges típus is, de a nők a gyengéi… Ó, bocsánat, nem erről akartam írni. Csupán annyit szerettem volna megjegyezni:


Boldog születésnapot kíván neked, Zoltán az egész társulat, és szeretnénk, ha még sok-sok éven át főznél nekünk kávét, és csapnád a szelet társulatunk hölgytagjainak.




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page